Antena 3 Horoscop Lidia Fecioru, lista cadourilor care aduc noroc şi fericire. "Acestea atrag avere"

Lidia Fecioru, lista cadourilor care aduc noroc şi fericire. "Acestea atrag avere"

de Denisa Nedelcu    |    11 Iul 2020   •   16:30
Lidia Fecioru, lista cadourilor care aduc noroc şi fericire. "Acestea atrag avere"
Sursa foto: Antena 3

Florile şi lumânările, deşi poate părea ciudat, se află pe lista obiectelor pe care le puteţi face cadou unor persoane dragi, pentru a le purta acestora noroc. Tot pe lista darurilor bune ce aduc fericire se află şi încălţămintea sau vasele de lut, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

"Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă, pentru că ele aprind focul iubirii din casa care le-a primit şi încălzesc casa.

Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce", a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Cum îl cucereşti cu o eşarfă tricotată

La rândul lor, femeile care s-au îndrăgostit de un bărbat este bine să-i dăruiască acestuia "o eşarfă croşetată", spune Lidia Fecioru.

Pe lista obiectelor bune de făcut cadou se află şi pantofii. Potrivit obiceiurilor populare, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

Prosoapele de bucătărie atrag un soţ vrednic

Nici vasele de lut nu sunt de neglijat atunci când nu ştiţi ce să mai oferiţi în dar cuiva drag. Atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor, mai spune Fecioru.

Iar dacă vă gândeaţi că prosoapele de bucătărie nu sunt indicate de oferit, trebuie să ştiţi că ele, atunci când sunt dăruite unei fete necăsătorite de către o prietenă de familie, pot atrage un soţ vrednic pentru soarta acelei fete, mai este de părere bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close