Antena 3 CNN Horoscop Mercur retrograd, Cristina Demetrescu predicţii pentru zodii: "Urmează multă patimă şi blocaje, lucrurile se schimbă"

Mercur retrograd, Cristina Demetrescu predicţii pentru zodii: "Urmează multă patimă şi blocaje, lucrurile se schimbă"

Sunt tensiuni pe cer, Marte este în Leu, Mercur este retrograd şi urmează schimbări importante pentru mai multe zodii, spun astrologii.

Mercur retrograd, Cristina Demetrescu predicţii pentru zodii: "Urmează multă patimă şi blocaje, lucrurile se schimbă"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2021   •   15:48

Cristina Demetrescu a spus vineri, la Antena 3, ce se va întâmpla în următoarea perioadă pentru din punct de vedere astral pentru mai mulţi nativi, având în vedere că Marte este în Leu şi Mercur retrograd.

"Ce aduce Marte în Leu? Aduce foarte multă pasiune, este năbădăios şi pentru relaţii, şi pentru iubire, dar aduce foarte multă energie şi tocmai pentru că Marte intră în tensiune cu planete grele care în iunie sunt într-o matrice destul de puternică, perfectă.

Demetrescu: Urmează multă patimă şi blocaje, se pot schimba lucrurile

Urmează foarte multă patimă, dar şi blocaje, pentru că oamenii îşi activează foarte mult voinţa şi pot schimba lucrurile.

(...) Deci chiar dacă noi avem senzaţia că luna iunia şi Marte în Leu poate să aducă nişte blocaje, de fapt, este vorba despre deciziile noastre şi despre voinţa pe care o implicăm pentru ceea ce vrem să obţinem", a spus Demetrescu.

Întrebată de vremuri mai bune, ea a răspuns că acestea deja se simt, aşa cum a spus anterior.

Cristina Demetrescu: Greul a trecut, ne-am relaxat, vine "vindecare"

"Eu am spus că cea mai grea perioadă a fost la începutul lui 2021, iar pe măsură ce timpul trece, iunie pot să spun că este un moment astral puţin mai puternic, dar contează foarte mult efortul nostru şi voinţa, dar vremurile sunt deja mai bune şi cred că toată lumea simte lucrul acesta. 

Lucrurile s-au mai relaxat, s-au mai liniştit şi cred că toată lumea simte asta, mai ales pe fondul intrării lui Jupiter în Peşti care aduce vindecare, soluţii. Am spus că din luna mai avem posibilitatea să ne facem bine, la propriu, la figurat, fiecare vede lucrurile cum doreşte", susţine astrologul Cristina Demetrescu.

Demetrescu, despre ciclon şi fenomenele extreme: "Au legătură cu eclipsele. Lucrurile sunt în mişcare"

Ploi torenţiale, cod roşu de vijelii, ninsoare la munte şi ciclon în România - toate acestea ar fi urmarea unor fenomene astronomice care au avut loc curând, sunt de părere astrologii.

Mai exact, toate aceste fenomene meteorologice extreme s-ar fi produs în urma celor două eclipse care au avut loc în mai şi iunie, a spus astrologul Cristina Demetrescu, vineri, la Antena 3.

"Aceste ploi din ultimele zile şi toate aceste fenomene meteo au legătură mereu cu eclipsele şi cu faptul că noi am avut două eclipse la sfârşit de mai şi început de iunie", spune Demetrescu.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close