Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici, despre 2021: "Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator"

Mihai Voropchievici, despre 2021: "Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator"

Mihai Voropchievici ne-a vorbit despre anul 2021. Anul care se încheie în curând nu a fost unui strălucit mai pentru nimeni. Numerologul ne spune că anul viitor nu va fi unul ușor, însă va fi plin de surprize.

Mihai Voropchievici, despre 2021: "Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator"
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2020   •   10:45

E anul cu schimbări masive. Tindem să ne fie mai bine și avem șansa să creăm singuri acel bine.

Anul 2021 vine cu necunoscut, aventură, schimbare. Intrăm în aventura vieții noastre! Vom stabili ce vrem de la noi, anul viitor răbufnim. Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase.

Toată lumea în luna ianuarie trebuie să se regrupeze în jurul familiei.  Cea mai rea lună va fi februarie, ianuarie este deschizătoarea de an. Cam în martie începem să respirăm. Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă. 

Horoscopul iubirii pentru 2021. Zodiile care își găsesc în sfârșit sortitul

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli.

Ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, pentru altele multă iubire, în timp ce doar o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru tot ce a muncit până acum.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close