Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici: Darul divin personal în funcție de ziua nașterii

Mihai Voropchievici: Darul divin personal în funcție de ziua nașterii

În funcţie de ziua în care ne-am născut, fiecare dintre noi primeşte mai multe daruri divine. Totodată, ziua din săptămână în care am venit pe lume ne influenţează destinul. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, în emisiunea 'Adevăruri ascunse' de la Antena 3, despre caracterisicile fiecărei zile din săptămână asupra nativilor.

Mihai Voropchievici: Darul divin personal în funcție de ziua nașterii
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    21 Apr 2021   •   17:48

Duminică: Ziua de Duminică este patronată de Soare, lumină, foc și aer. Numerele norocoase, pentru cei născuți duminica: 1, 4, 7, 10, 11, 19 și 30. Culori: auriu și galben. Metal: aur. Parfumuri: heliotrop, landavă, trandafir. Flori: florea-soarelui, crizantemă. Fructe: lămâi, mere galbene, gutui.

Calități: generozitate, paternalism, loialitate, fidelitate în dragoste și prietenie. Oportunități în muncă, în carieră, o mare independență în tot ceea ce fac. Energie, forță să lupte împotriva problemelor și să aducă la bun sfârșit orice lucru. Șef la muncă, dar și în familie. Defecte: orgoliu și dominare.

Luni: Este o zi patronată de Lună. Sunt emotivi, afectivi. Numere norocoase: 2, 9, 18, 20, 28. Metal: argint. Culori: alb și bleu. Nu este recomandat roșu pentru cei născuți lunea. Parfumuri: mir, lăcrămioare, iris. Fructe: migdale, cocos, pepene roșu și galben. Calități: creativi, imaginativi, blânzi, concilianți. Pot provoca miracolul iubirii, dar caută și conflictul să vadă dacă partenerul poate să meargă alături de el 'a la longue' pentru a vedea dacă relația durează. Prin muncă iese basma curată întotdeauna, indiferent ce prostii fac. Reușită mai grea din cauza ezitării. Defecte: reverie, iluzie, eschivare, uneori lașitate.

Marți: Este o zi guvernată de Planeta Marte, ziua forțelor a disputelor, dar și a victoriilor. Numere norocoase: 3,4,8, 11, 13,16. Metalul benefic: fier. Culori: portocaliu, purpuriu, negru. Cei născuți în ziua de marți să nu poarte niciodată bleu. Parfmuri: aloe și piper. Fructe: portocale, măr roșu și caisă. Calități: combativitate, eroism, în dragoste sunt deschiși, caută adevărul, sunt ritualiști, chiar maniaci câteodată și pot irita partenerul numai ca să-l provoace . În muncă, voința de a fi corect, de a face bine celor din jur. Întotdeauna orgoliul și totalitarismul ies în față. Nu păstrează secrete. Șansa e mereu cu ei. Defecte: Prea temerari și uneori prea cruzi.

Miercuri: O zi guvernată de Mercur. Sunt buni în afaceri, comerț. Numere norocoase: 2, 4, 5, 8 20, 35. Metal: mercurul. Culori: negru, alb, gri, verde. Culoare neindicată: portocaliu. Parfum: scorțișoară, vanilie, mentă. Fructe: măr verde și kiwi. Calități: elocință, arta comerțului, tendința spre a minți frumos. Cuceritor în dragoste și în afaceri. Vrea admirație și este o fire concretă. În muncă, simț de orientare, curiozitate. Sunt șefi de temut, au simț politic și investesc prudent. Ca subalterni sunt foarte dificili. Sunt autoritari și materialiști în familie. Reușesc în viață datorită automotivației de a fi cei mai buni. Lăcomia îi poate distruge și fac cheltuieli mai mari decât își permit. Defecte: șiretenie, prefăcătorie.

Joi: Este o zi guvernată de Jupiter. Este ziua plăcerilor, a dominației asupra celorlalți. Numere norocoase: 3, 5, 7, 12, 16, 22 și 54. Metal: cositorul. Culoare: roșu. Culoare nerecomandată: indigo. Calități: jovialitate, autoritate, exigență. Au darul de a iubi, dar nu cu jumătăți de măsură. Caută perfecțiunea în toate, cerând ceva mai mult celor din jur. Înfruntă direct problemele și nu cedează în fața greutăților. Au noroc, știu să-l provoace chiar și atuni când nu vine el la tine. Defecte: excese de toate felurile.

Vineri: Această zi este patronată de Venus. Numere norocoase: 6, 8, 13, 17 și 33. Metal: cupru. Culori: verde, roșcat, auriu. Culoare neidicată: maroniu. Parfumuri: șofran, verbină, liliac, mir. Fructe: măr, rodie. Calități: farmec, frumusețe, grație, seduc ușor, indeciși uneori. Trebuie să-și asculte intuiția. Sunt muncitori, dotați pentru orice, mai ales pentru comerț. În dragoste familia contează foarte mult. Fug de conflict. Reușita vine ca victorie asupra indeciziei prin găsirea echilibrului. Șansa ține de puterea lor de seducție și mai ales prin comunicare. Trec ușor de la exaltare la depresie. Defecte: abuzează de propriile calități pentru a-și creea confortul.

Sâmbăta: Este o zi guvernată de Saturn. Numere norocoase: 9, 10, 13, 14, 15, 52. Culori: maro, negru, violet. Nu purta verde. Fructe: curmale, nuci, alune. Calități: răbdare, înțelepciune, călire fizică și psihică. Strălucesc în dragoste și prietenie. Sunt căutați pentru aduc liniștea, dezamorsează conflictele. Fac totul temeinic, sunt apreciați de superiori, dar au și greutăți pe care le depășesc ușor. Generozitatea mare și altruismul îi fac să uită de ei. Sunt niște triumfători. Șansele lor sporesc după asfințitul soarelui. Defecte: intransigenți. exigenți.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close