Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Jobul potrivit în funcție de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt făcuți să fie în fața oamenilor"

Jobul potrivit în funcție de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt făcuți să fie în fața oamenilor"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care este cel mai potrivit job în funcţie de numărul destinului.

Jobul potrivit în funcție de cifra destinului, cu Mihai Voropchievici: "Ei sunt făcuți să fie în fața oamenilor"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2018   •   19:37

Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” cum poate să te influențeze cifra destinului jobul pe care îl alegem.

„Când faci o analiza pentru persoana, afli vibrația numelui, asta este personalitatea lui, coduri de descifrare. Când faci calcului cu data nașterii cu luna și anul afli cifra destinului.  

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

Aceștia sunt liderii, inițiatorii, oamenii care pornesc pe un drum foarte anevoios cu multe încercari și lecții de viață, e individualist, este un lider. Un profesor autoritar, toate profesiile independente, individuale, avocat, procuror, șef de loc de muncă.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

Cooperanții, cei maleabili, lucrează foarte bine în echipă, sunt mult mai puternici decât 1, stau în spate dar mișca lucruri, buni consilieri, buni profesori, oameni care știu sa asculte problemele celorlalți. Asistentă medicala, medic, un om care se pune în slujba altora.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

Zglobii, guralivii, actori,muzicieni, industria de spectacol. Sunt explozivi, au oratorie. Sunt făcuți să fie în fața oamenilor.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

Mai sobri. Autoritar, directivi, masca de seriozitatea, omul care știe să-i pună la punct, să dea valori și nu o să vină să te lingă. Pragmatici, buni manageri, buni șefi, buni sa rezolve lucrurile grele, sunt individualiști ca 1. Sobri, au de pierdut pentru că nu-și exteriorizează sentimentele.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

Buni negustori, călători, exploratori, curioși, incisivi. Poate face absolut orice, dar greutate mare este să decidă ce vrea să facă. Dacă a ales un drum bun o ridică la rang de artă. Poate vinde orice.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

De trei ori acel 2, e dragastos, afectiv, actor, interpreta, cântecul te duci la suflet. Te trimit la lacrimi. Se pliază să-i facă fericiți pe ceilalți. Au alegeri dificile în viață. Totul despinde ori de sfera artistică, de un public. Pot fi consilieri, avocați. Sunt sensibilii.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

Sunt oamenii care în momentul când intră într-o temă, studiu, cercetare, un detectiv bun, îi plac lucrurile misterioase, preoti, oamenii care fac analiză. Sunt introverțiți când vrei să intri cu bocancii în viața lor. Sunt intuitivi.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

Oameni de forță, de avengura, afaceriști, manageri, s-au născut cu simțul banului. Se duc acolo în multinaționale, de obicei aduc și bunăstare și distrugere. Este o cifră a extremelor. Poate ajunge în vârful piramidei, dar dacă a pierdut simțul omeniei, au căzut și trebuie să o ia de la zero.

Jobul potrivit în funcție de numărul destinului, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

Este sufletul Domnului, bunătatea întruchipată, sare în ajutorul unui câine nepăstuit. Este atât de aerian pentru că nu știe să facă bani. Poate să se și îmbogățească. Sunt asistente, surorile de caritate. Este un omn înălțător, dar irealist. Sunt artiștii. Are multe probe de încercări în viață.

11 și 22 - sunt foarte puternici dar distrug. 11 se pierde în miezul problemei. 22 - stabilește niște țeluri mari, greu de atins, nu sunt utopici, sunt realiști, dar îi distrug pe cei din jur. Face imixtiuni în viața altor oameni.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close