Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Ce caracteristici speciale au nativii din data de 30, cu Mihai Voropchievici: "Au darul vorbirii"

Ce caracteristici speciale au nativii din data de 30, cu Mihai Voropchievici: "Au darul vorbirii"

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile speciale ale celor născuți pe 30, indiferent de lună.

Ce caracteristici speciale au nativii din data de 30, cu Mihai Voropchievici: "Au darul vorbirii"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    30 Mai 2018   •   09:56

Nativii acestei zile sunt supranumiți și creativii. Personalitatea lor: Sunt dăruiți cu multă sensibilitate, dragoste pentru frumos și o doză neobișnuită de creativitate. Așa că acești nativi au în ei un suflet de artist.

Caută armonia, sunt inspirați, au talent, talente multiple de multe ori și simt pornirea să și-l manifeste. Dacă nu prin profesie, măcar prin hobby sau în viața de zi cu zi. 

Sunt simpatici, entuziaști, își fac foarte repede prieteni, au darul vorbirii și foarte multă putere de convingere. Dacă ai intrat pe mâna unui nativ din 30, fii sigur că te va convinge să faci ceea ce își dorește.

Problema lor este că tind să se risipească în multe lucruri mărunte în loc să-și focalizeze energiile foarte benefice pentru a-și exploata potențialul.

Ca defecte, nativii de pe 30 au dezordinea, lipsa de consecvență, superficialitatea, stările de spirit schimbătoare și încăpățânarea. În dragoste, sunt fermecători, seducători, tandrii și iubitori și cuceresc fără efort.

Totuși, au o mare greșeală pe care o repetă: tendința de a-și controla în permanență partenerul, iar lucrul ăsta s-ar putea să nu-l tolereze partenerul. Au noroc în dragoste, dar un noroc cam schimbător.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close