Antena 3 CNN Horoscop Vibraţia numerologică a lunii iulie. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: Cel mai mare pericol luna aceasta este trădarea

Vibraţia numerologică a lunii iulie. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: Cel mai mare pericol luna aceasta este trădarea

Iulie este o lună în care este potrivit să facem o schimbare, este o perioadă bună pentru căsătorii, dar, în acelaşi timp, este bine să nu împărtăşim din planurile noastre de viitor. Acestea sunt numai câteva dintre sfaturile pe care ni le-a dat numerologul Mihai Voropchievici.

Vibraţia numerologică a lunii iulie. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: Cel mai mare pericol luna aceasta este trădarea
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    12 Iul 2020   •   08:45

"Schimbaţi atmosfera, pentru că este luna a şaptea. E bine să facem o schimbare, sunt perioade bune, dar aceste schimbări să nu fie făcute chiar la primul impuls. Schimbarea să se facă dacă este şi o analiză în spate", a recomandat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

De asemenea, tot în această lună din an sunt vibraţii puternice, astfel că este o lună prielnică pentru căsătorii, mai spun specialiştii. În plus, tot ei atenţionează că apar şi multe divorţuri în urma acestor decizii spontane pe care le iau unii dintre noi.

Apar multe divorţuri

"Prea puţin durează căsătoriile după o dragoste la prima vedere. Raţionalul cu intuitiviul se bat cap în cap. Inima e ucigaşul minţii", a pecizat numerologul Mihai Voropchievici.

Totodată, aceasta este o perioadă prielnică alianţelor politice, dar şi un interval de timp în care nu e bine să facă promisiuni pe care să nu le onorezi. Astfel spus, promisiunile deşarte nu-şi au locul în această lună.

Voropchievici: Cel mai mare pericol luna aceasta, trădarea

"Cel mai mare pericol luna aceasta este trădarea. Adică, sfatul narcisistului care te va distruge. Nu vă grăbiţi să luaţi hotărâri, până nu aveţi certitudini. Când te entuzismezi prea mult de norocul care te-a lovit, norocul fuge de tine. Aşa că, lăsaţi să se întâmple fenomenul, staţi trei zile, şi apoi mulţumiţi celui de Sus", este sfatul lui Mihai Voropchievici.
 

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close