Antena 3 CNN Actualitate Media O nouă mostră de neprofesionalism. RTV nu cunoaşte miniştrii României

O nouă mostră de neprofesionalism. RTV nu cunoaşte miniştrii României

O nouă mostră de neprofesionalism. RTV nu cunoaşte miniştrii României
de M.Z.    |    14 Feb 2013   •   22:10

Postul de televiziune RTV, controlat de PSD-istul Sebastian Ghiţă, arată că nu cunoaşte miniştrii, şefii de partide şi consilierii prezidenţiali.

Confuziile care apar în captura de mai jos sunt cu atât mai grave cu cât televiziunea de nişă RTV este un post de ştiri. Informaţia a fost prezentată în ediţia de joi a emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Spre exemplu, RTV a făcut mai multe confuzii, prezentând astăzi dimineaţă telespectatorilor săi, pe Daniel Funeriu (PDL) - consilier prezidenţial şi fost ministru al Educaţiei, drept preşedintele fondator al PC Dan Voiculescu.



În dreptul lui Dorel Onaca, consilier de stat la Palatul Cotroceni şi fost senator PDL, este o fotografie cu Liviu Dragnea, vicepremier (PSD).

Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidenţial şi fost ministru al Muncii, este confundat cu actualul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu (PNL).

 

RTV este postul de televiziune care de curând a făcut din actualul ministru al Muncii, liberala Mariana Câmpeanu, o persoană urmărită penal.

Mariana Câmpeanu se gândeşte să dea în judecată România TV. Postul controlat de PSD-istul Ghiţă a acuzat-o pe nedrept de luare de mită.

Citeşte şi fuRTV - Cum dezinformează, manipulează și încalcă Legea privind proprietatea intelectuală România TV

RTV schimbă macazul editorial: ştiri pozitive cu Traian Băsescu şi tabloidizare






×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close