Antena 3 CNN Actualitate Media Radio ZU dă panică la etnobotanică – Iubim Viata!

Radio ZU dă panică la etnobotanică – Iubim Viata!

Radio ZU dă panică la etnobotanică – Iubim Viata!
10 Feb 2011   •   13:20

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan protestează împotriva deciziei de redeschidere a magazinelor de vise şi a comercializării produselor etnobotanice. Prezentatorii emisiunii matinale de la Radio ZU le dau întâlnire tuturor celor care susţin această cauză luni, 14 februarie, în Piaţa Victoriei la ora 13:00. Protestul se va desfăşura sub deviza „Radio ZU dă panică la etnobotanică. Iubim Viaţa!”.

O mulţime de ascultători şi-au arătat susţinerea pentru această iniţiativă încă din momentul în care Buzdugan şi Morar au anunţat la Radio ZU că vor ieşi în stradă. Printre susţinători se numără foşti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit în urma consumului unor astfel de substanţe, Mihai Bendeac şi Puya, care va interpreta imnul acestei mişcări.

Alegerea zilei protestului nu a fost întâmplătoare. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au ales Valentine’s Day tocmai pentru a arăta că iubirea poate fi percepută în mai multe feluri. În acest context, dragostea de viaţă primează, şi de aceea „Radio ZU dă panică la etnobotanică”.

 


×
Subiecte în articol: Radio ZU etnobotanice
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close