Antena 3 CNN Show Showbiz Femeia cu cel mai cunoscut posterior din lume este acum şi cea mai influentă celebritate din lume. Vezi topul Forbes

Femeia cu cel mai cunoscut posterior din lume este acum şi cea mai influentă celebritate din lume. Vezi topul Forbes

Femeia cu cel mai cunoscut posterior din lume este acum şi cea mai influentă celebritate din lume. Vezi topul Forbes
Sursa foto: Foto: hollywoodnose.com
17 Mai 2012   •   11:46
Vedeta americană Jennifer Lopez a fost desemnată cea mai influentă celebritate din lume în 2012, potrivit topului realizat anual de Forbes şi publicat pe site-ul revistei.

Jennifer Lopez - actriţă, cântăreaţă, dansatoare şi femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani - a câştigat 52 de milioane de dolari în ultimele 12 luni. Ea a devansat-o pe realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey, în vârstă de 58 de ani, care a câştigat 165 de milioane de dolari în ultimul an.

Pe poziţia a treia în topul Forbes pe 2012 s-a situat cântăreţul şi actorul canadian Justin Bieber, care, la vârsta de 18 ani, a câştigat în ultimul an 55 de milioane de dolari.



Clasamentul celor mai influente 100 de celebrităţi include actori, staruri ale televiziunii, muzicieni, sportivi, top modele. Pentru realizarea topului se iau în considerare veniturile, vizibilitatea mediatică (text, fotografii, înregistrări video, radio) şi impactul pe internet (Twitter, Facebook).

Top 10 al celor mai influente celebrităţi din 2012:




×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez celebritati vedete
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close