A aflat că soțul său mai are 15 luni de trăit. Decizia radicală luată de femeie pentru ultimele lor momente împreună

30 Aug 2017   •   16:14
A aflat că soțul său mai are 15 luni de trăit. Decizia radicală luată de femeie pentru ultimele lor momente împreună Foto: gofundme.com

A aflat că soțul său mai are doar 15 luni de trăit, după ce a fost diagnosticat cu glioblastom, o tumoare cerebrală malignă extrem de agresivă, așa că a luat o decizie radicală.

Pentru a petrece și a avea parte de cele mai frumoase amintiri împreună, Taylor Murphy, din Washington, Statele Unite, a decis să slăbească.

Femeia cântărea 127 kilograme. A apelat la o operație de micșorare a stomacului, a ținut dietă, a făcut sport și a reușit să ajungă la 63 de kilograme, scrie Mirror.

„Când soțul meu a fost diagnosticat cu o formă incurabilp de cancer la creieri, obișnuiam să mânânc pe fond emoțional. A fost devastator pentru noi, am irosit o grămadă de timp din viața mea mâncând, dormind și să nu fiu cu el dar acum luptăm împreună. În primele luni, a fost paralizant, dar apoi am decis să fac cele mai frumoase amintiri pentru timpul care ne-a mai rămas. După nunta noastră, m-am gândit să mă fac fericită și sănătoasă pentru el, am decis să mă operez (...) Am mai multă energie acum, înainte obișnuiam să mă duc direct în pat după ce mâncam. Acum nu mai sunt atât de obosită. Având atât de multă energie, asta a făcut mariajul nostru mult mai puternic”, a declarat Taylor.

Poze aici.

 

Parteneri
x close