A angajat un detectiv să-i urmărească soția pentru că bănuia că îi este infidelă. Când a aflat secretul femeii, detectivul a fost cel care a avut mai mult de suferit. Ce a descoperit despre ea

30 Aug 2017   •   08:06
A angajat un detectiv să-i urmărească soția pentru că bănuia că îi este infidelă. Când a aflat secretul femeii, detectivul a fost cel care a avut mai mult de suferit. Ce a descoperit despre ea Galerie foto (2) Foto: Facebook/Amber Telford

Bănuia că soția sa, o fostă profesoară de dans, îi este infidelă, așa că a angajat un detectiv să o urmărească.

Ce a descoperit însă detectivul despre Amber Telford, 33 de ani, avea însă să îl afecteze mai mult pe el decât pe soțul femeii.

Și asta pentru că acesta a aflat că femeia avea o relație cu fiul lui minor, de 17 ani. Amber a fost reținută pentru 30 de zile, dar a scăpat cu 150 de ore de muncă în folosul comunității, scrie știri.rol.ro.

Se pare că femeia, care mai era și mama a trei copii, obișnuia să îl ia pe băiat de la școala ei particulară, în mijlocul nopții, îl ducea acasă, întreținea relații cu el, și mai folosea și locurile de parcare ale bisericii în timp ce făcea asta.

x close