A băut patru litri de apă pe zi timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu bărbatul după asta

18 Apr 2017   •   10:12
A băut patru litri de apă pe zi timp de o lună. Ce s-a întâmplat cu bărbatul după asta Foto: Pixabay.com

Un jurnalist al portalului „Thrillist” a decis să întreprindă un experiment. Timp de o lună, bărbatul a băut patru litri de apă în fiecare zi. La sfârșit, bărbatul a relatat în amănunt experiențele trăite și transformările suferite, mărturisind că nu ar fi bănuit niciodată că un lucru atât de banal i-ar putea schimbă viață atât de drastic, scrie secretele.com.

Ziua 1: Să înceapă balul

Fiind vorba de o cantitate mare de apă, am înlocuit sticlele mici cu un bidon cu volumul de fix 4 litri, de care nu m-am despărțit niciodată. E foarte greu să te mobilizezi să bei atât de mult lichid zilnic și să nu te abați nicicând de la planul trasat. M-am înarmat însă cu multă răbdare și m-am ambiționat să îmi duc experimentul la capăt fără să trișez deloc.

Ziua 15: Mă simt plin de energie

Cu siguranță am mult mai multă energie ca înainte, aproape că am scos definitiv tabietul cafelei din programul zilnic. E o schimbare majoră, având în vedere că beam vreo trei căni de cafea pe zi. Seară când ies să alerg, simt că am mai multă vlagă, alerg mai repede și mai mult decât de obicei. Acum și dorm mai bine. Mi se face o sete groaznică atunci când nu beau apă. Se pare că organismul meu s-a adaptat la noul stil de viață, iar eu mă simt un cu totul alt om.


Ziua 30: Detoxifiat și energizat

Ultima zi a provocării mele. Alerg în continuare între toaletă și birou, și îmi e mereu sete. Am câștigat, în schimb, mult mai multă energie, nu-mi vine să cred! Recunosc, e exagerat să bei patru litri de apă pe zi, dar pe de altă parte am ajuns să conștientizez mai bine și că înainte nu beam suficientă apa. Voi continua să beau mai multă apă pe viitor, efectele sunt remarcabile.

 

 

Parteneri
x close