x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A cumpărat câteva prăjituri dintr-o cofetărie, dar s-a întors să se plângă că sunt stricate. Când vânzătoarea a deschis cutia, a izbucnit imediat în lacrimi. „Cum este posibil așa ceva?” (FOTO+VIDEO)

de 26 Noi 2017   •   15:59
A cumpărat câteva prăjituri dintr-o cofetărie, dar s-a întors să se plângă că sunt stricate. Când vânzătoarea a deschis cutia, a izbucnit imediat în lacrimi. „Cum este posibil așa ceva?” (FOTO+VIDEO) 132
Foto: captura video

O femeie a cumpărat câteva prăjituri dintr-o cofetărie, dar s-a întors să se plângă că sunt stricate. Vânzătoarea, care era și patroana micuței locații, a deschis uimită cutia și a avut un șoc.

A izbucnit imediat în lacrimi și asta pentru că în interior nu se aflau prăjiturile date, ci 10.000 de dolari.

De fapt, clienta era Jackie O., o celebritate de la un post local de radio din Penrith, Australia. Aceasta a aflat povestea tristă a lui Sharon Carter, care s-a luptat cu cancerul, iar acum se luptă pentru viața unuia dintre cei patru copii ai săi, care a fost diagnosticat cu o boală degenerativă, scrie dailytelegraph.com.au.

Cum viața nu i-a fost deloc ușoară, să primească această sumă a venit ca un ajutor divin. Momentul emoționant a fost surprins de o cameră.

sati