A găsit într-un târg de vechituri o cutie plină de negative nedevelopate. A decis să le cumpere pe toate. Când a ajuns acasă și l-a developat, a avut parte de o surpriză uluitoare. Ascundeau o adevărată comoară

28 Aug 2017   •   08:53
A găsit într-un târg de vechituri o cutie plină de negative nedevelopate. A decis să le cumpere pe toate. Când a ajuns acasă și l-a developat, a avut parte de o surpriză uluitoare. Ascundeau o adevărată comoară Foto: Pixabay,com

Pasiunea pentru lucrurile vechi aveau să îi schimbe lui Rick Norsigian, din California, întreaga viață.

Într-o zi, bărbatul s-a dus la un târg de vechituri. A dat peste o cutie prăfuită, plină de negative nedevelopate. Le-a cumpărat pe toate, dând 75 de dolari.

Când a început să le developeze a avut parte de o surpriză uriașă. Fotografiile i se păreau cunoscute, așa că a făcut cercetări, scrie stiri.rol.ro.

După ce a mers într-o bibliotecă publică, Norsigian a descoperit că acele cadre pe care el le cumpărase la un preț de nimic erau opera unuia dintre cei mai apreciați fotografi americani, Ansel Adams. Ansel Adams, cel care este considerat a fi chiar tatăl fotografiei americane! Negativele erau estimate la 200.000 de dolari!

Parteneri
x close