Antena 3 CNN Life A plecat într-o drumeție pe munte și nu s-a mai întors! Bărbatul a fost găsit după o săptămână - A supraviețuit în vârful muntelui atâtea zile făcând acest gest extrem

A plecat într-o drumeție pe munte și nu s-a mai întors! Bărbatul a fost găsit după o săptămână - A supraviețuit în vârful muntelui atâtea zile făcând acest gest extrem

A plecat într-o drumeție pe munte și nu s-a mai întors! Bărbatul a fost găsit după o săptămână - A supraviețuit în vârful muntelui atâtea zile făcând acest gest extrem
Sursa foto: Sursă: YT
16 Aug 2018   •   11:37

Un bărbat din Ohio, care a dispărut pe Muntele St. Helens, a fost găsit miercuri aproape de vârf, la aproximativ o săptămână după ce a pornit într-o plimbare de o zi din care nu s-a întors. Acesta a supraviețuit mâncând fructe de pădure și albine, susțin autoritățile și rudele bărbatului.

Matthew B. Matheny, de 40 de ani, din Warren, Ohio, era în stare bună, vorbea și nu părea să fi suferit leziuni grave dar a fost totuși dus la spital pentru a petrece noaptea ca măsură de precauție, a declarat biroul Sheriff County Cowlitz într-o declarație.

Părinții lui au declarat reporterilor din spitalul din Vancouver, Washington că a Matheny fost tratat pentru deshidratare și a rămas peste noapte, adăugând că a cules fructe de pădure și a ucis albine pe care le-a mâncat.

Matheny, în vârstă de 40 de ani, nu era familiarizat cu terenul, s-a pierdut și nu a văzut pe nimeni din data de 9 august, au spus ei.

Aproximativ 30 de membri ai personalului de căutare și salvare, asistat de elicoptere, câini  și o dronă operată de biroul șerifului, l-au căutat zilnic.

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: pierdut albine
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close