Antena 3 CNN Life A slăbit 125 de kilograme fără operație de micșorare a stomacului! A făcut, în schimb, ceva foarte simplu

A slăbit 125 de kilograme fără operație de micșorare a stomacului! A făcut, în schimb, ceva foarte simplu

La 35 de ani și 181 de kilograme, viitorul nu arăta prea bine pentru această femeie. Era sigură că nu va apuca 40 de ani din cauza obezității sale. Totuși, a decis că trebuie să facă ceva și miracolul s-a produs.

A slăbit 125 de kilograme fără operație de micșorare a stomacului! A făcut, în schimb, ceva foarte simplu
Sursa foto: healthyfoodhouse.com
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2022   •   20:36

Emma de-abia mai putea merge, iar când urca în mașină nici nu putea să-și mai pună centura pentru că aceasta nu o cuprindea. Cu toate că un medic i-a recomandat montarea unui inel pe stomac, a luat decizia să săabească în mod natural.

După doi ani a reușit să slăbească de la 125 de kilograme la 57 kilograme. Iar asta cu ajutorul unui stil de viață sănătos. Înainte, Emma obișnuia să sară peste micul dejun, iar la pranz se înfrupta cu cârnați, brânză, chipsuri și alte alimente de fast-food.  Cina consta din pui și orez, după care la desert mânca foarte multă ciocolată, potrivit healthyfoodhouse.com.

După ce a luat decizia care i-a schimbat viața, Emma a mâncat cereale cu lapte la micul dejun. Pentru prânz se axa, de exemplu, pe sendviș cu ton și pâine neagră, iar la cină servea pește fiert cu legume.
Evident, merele, perele, căpșunile și portocalele au înlocuit ciocolata.

În plus, a început să facă sport regulat, să alerge și să meargă cu bicicleta. După o lună în care a fost destul de consecventă regimului autoimpus a slăbit șase kilograme. Totuși, după doi ani rezultatele ei au uimit pe toată lumea. La 57 de kilograme, Emma era o cu totul altă persoană, mult mai veselă și încrezătoare.

×
Subiecte în articol: dieta
Parteneri
Horoscop 31 mai 2023. Berbecii sunt ambiţioşi, Peștii au parte de multe surprize
x close