Antena 3 CNN Life A slăbit 127 de kilograme fără pastile sau operație la stomac. A făcut, însă, zilnic un lucru banal

A slăbit 127 de kilograme fără pastile sau operație la stomac. A făcut, însă, zilnic un lucru banal

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a reușit să slăbească aproape 130 de kilograme făcând în fiecare zi un lucru banal.

A slăbit 127 de kilograme fără pastile sau operație la stomac. A făcut, însă, zilnic un lucru banal
de Gabriel Dano    |    22 Sep 2022   •   21:12

Dave obișnuia să mănânce zilnic cârnați, chipsuri și plăcinte. Așa a ajuns în timp la 217 kilograme, punct în care nu-l mai încăpeau decât haine marimea 8XL. În plus, greutatea i-a adus și foarte multe probleme de sănătate precum diabet, tensiune arterială mare, colesterol, guta și apnee.

Ajuns într-o situație care îi punea viața în pericol a decis să facă o schimbare radicală. A început să adopte o alimentație sănătoasă, evitând în primul rând preparatele fast-food.

A ales în schimb să mănânce carne slabă, pește, să bea sucuri naturale din fructe și legume și să facă plimbări din ce în ce mai lungi. Așa a ajuns ca în doi ani să parcurgă pe jos 9.700 de kilometri.

"Îmi era greu să merg până la serviciu, ieșeam afară atât de rar că eram aproape complet imobilizat. Era din ce in ce mai greu pe măsură ce luam în greutate, iar lumea mea practic se micșora. Încap în scaunul mașinii mele si în autobuze și trenuri și avioane.

Nu mai stau cu teama că se poate rupe banca cu mine. Pot să îmi cumpăr haine de oriunde și să îmi pun singur șosetele. Pot să merg kilometri întregi, să alerg și să cobor scările", a mărturisit bărbatul, potrivit Fox News.

 

×
Subiecte în articol: regim
Parteneri
Horoscop Lună Nouă în Berbec. Gemenii sunt recunoscuți ca lideri
x close