x close

A vrut să-i transmită un mesaj fostului iubit al partenerei sale, iar scrisoarea a devenit în scurt timp virală. Acum tot internetul râde de bărbat

13 Noi 2019   •   00:03
A vrut să-i transmită un mesaj fostului iubit al partenerei sale, iar scrisoarea a devenit în scurt timp virală. Acum tot internetul râde de bărbat Foto: Pixabay.com

Și-a găsit femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții, așa că a decis să-i transmită un mesaj inedit fostului iubit al femeii.

Scrisoarea a devenit în scurt timp virală, iar acum tot internetul râde de bărbat. Iată mesajul:

,,Bărbatului, care a lăsat-o să plece:

Mulțumesc. Mulțumesc că ai dispărut din viața ei. Mulțumesc că mi-ai oferit posibilitatea să o iubesc și să o fac fericită. Mulțumesc pentru durerea, pe care i-ai provocat-o și din care ea a învățat o lecție prețioasă.

Am să fac tot ce este posibil ca să nu o fac să sufere; când ea plânge, sunt și eu trist. Am să fac tot ce tu nu ai reușit: o să fiu alături de ea când se va simți singură și nu-i voi permite nici măcar o clipă să se simtă „una dintre…”. Eu îi voi asculta povestirile și plângerile, chiar dacă acestea vor fi ciudate și neînsemnate.

Eu voi avea grijă de domnișoara pe care tu nu ai prețuit-o. Eu o voi iubi pe fata a cărei prezență tu ai considerat-o ca de la sine înțeleasă. Voi face tot posibilul ca ea să se simtă confortabil în relația noastră, pentru ca niciodată să nu-i vină gândul să plece. O voi iubi așa cum este.

O voi susține în toate eforturile și visele ei. Voi fi partenerul, care tu nu ai putut deveni. Voi fi bărbatul care nu va repeta greșelile tale. Eu nu o voi lăsa să plece.”

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati