Aceste obiecte aduc bunăstare, sănătate și fericire în casă! Trebuie să le ai pe toate

29 Ian 2018   •   12:49
Aceste obiecte aduc bunăstare, sănătate și fericire în casă! Trebuie să le ai pe toate Foto: Pixabay.com

Ce om nu-și dorește să aibă bunăstare, sănătate și fericire în casă? Iar uneori este atât de ușor de obținut doar cu ajutorul unor obiecte.   

De exemplu, elefantul care este un important simbol Feng Shui. Acesta poate fi folosit pentru a beneficia de: fertilitate, protecție, succes, înțelepciune sau cunoaștere.

Elefantul trebuie plasat în locuri vulnerabile ale casei, spre exemplu la uși sau la ferestre, împiedicând astfel necazurile să pătrundă în locuință.

Un alt obiect este broasca cu trei picioare. Deseori este portretizată purtând o moneda în gură și așezată pe o pătură de comori, simbolizând bogăție și noroc în carieră.

Delfinii sunt considerați simbol al norocului în foarte multe culturi, inclusiv în tradițiile antice din Grecia, Sumer, Egipt și Roma. Pentru a spori popularitatea, pentru a atrage cât mai mulți oameni influenți și puternici de partea voastră și pentru a lega cât mai multe prietenii sincere și de durată, așezați delfinul în partea de nord a sufrageriei.

Există trei tipuri de clopoței de vânt: cu cinci ramuri, cu șase ramuri și cu opt ramuri. Pentru a va asigura o permanentă echilibrare energetică în încăpere, produceți periodic sunete cu ajutorul clopoțeilor prin toată încăperea, prin colțuri, prin ungherele inaccesibile sau prin zonele ascunse.

Dragonul aduce esență vieții sub forma respirației sale cerești cunoscută multora drept sheng chi. Pentu a aduce sănătate și armonie, plasați Dragonul în partea de est a sufrageriei. Așezați un Dragon aproape de acvariu sau de o fântână pentru avansarea în carieră, scrie secretele.com. 

 

x close