Antena 3 Life Adda se revoltă după răspunsul primit de la Ministerul Sănătății privind diagnosticul greșit: ”Ori mor de foame, ori mor de la mâncare!”

Adda se revoltă după răspunsul primit de la Ministerul Sănătății privind diagnosticul greșit: ”Ori mor de foame, ori mor de la mâncare!”

de Andreea Ştefan    |    13 Mai 2022   •   00:08
Adda se revoltă după răspunsul primit de la Ministerul Sănătății privind diagnosticul greșit: ”Ori mor de foame, ori mor de la mâncare!”
Sursa foto: Instagram/ @addabaladda

Adda este revoltată după un răspuns primit din partea Ministerului Sănătății. A aflat după un an jumătate de chin în care i s-a pus diagnostic greşit, intoleranță la histamină, că suferă de Borelioza şi Bartonella. Pentru că nu a vrut să stea de o parte, Adda a vrut să ajute alte persoane care suferă de această boală, dar răspunsul autorităților la sesizarea sa a fost unul dezamăgitor.

Adda a aflat, după un an jumătate de chin în care i s-a pus diagnostic greşit, că suferă de Borelioza (boala Lyme) şi Bartonella.

Inițial, diagnosticul a fost acela că suferă de intoleranță la histamină.

”Iau antihistaminic la peste 80 de ore. Iar “reactiile alergice” nu mai sunt atat de violente, pentru ca nu ma mai tratez pentru int. la histamina/ alergii/ dermografism. Sunt mai bine. Nu mai vad in ceata. Nu mai scap obiecte din mana. Sunt mai coerenta”, a mărturisit Adda în urmă cu ceva timp.

Cântăreața a făcut recent o serie de Story-uri pe Instagram în care le-a arătat fanilor răspunsul primit din partea Ministerului Sănătății, după ce aceasta a făcut o sesizare prin care a cerut ca intoleranța la histamină să fie recunoscută și aibă un diagnostic separat de alte boli.

Răspunsul pe care l-a primit nu a fost însă cel așteptat.

”Comisia consideră că deși intoleranța la histamină este un simptom supărător, care poate afecta calitatea vieții, acesta nu reprezintă un diagnostic în sine (…) Cu regret față de suferința dumneavoastră”, se arată în răspunsul primit de Adda. 

Cântăreața le-a povestit fanilor că în perioada în care a fost diagnosticată greșit cu HIT, ea a cunoscut oameni care suferă de aceeași problemă.

”Ideea e că ei pot muri oricând dacă cineva de la restaurant le pune sos de roșii în mâncare, așa ca exemplu”, a spus Adda.

După răspunsul dezamăgitor primit din partea autorităților din România, artista s-a revoltat în mediul online.

”Nu se decontează nicio analiză! Nu există niciun magazin care să aibă etichete speciale pentru cei cu HIT. Cei cu HIT ori mor de foame, ori mor de la mâncare! Bravo, România! Bravo!”, a mai spus Adda.

×
Subiecte în articol: ADDA diagnostic
Parteneri
x close