Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum ne dăm seama dacă am avut sau nu o viață anterioară, cu Lidia Fecioru: "Începi să ai niște afinități care te-au marcat într-o viață anterioară"

Cum ne dăm seama dacă am avut sau nu o viață anterioară, cu Lidia Fecioru: "Începi să ai niște afinități care te-au marcat într-o viață anterioară"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, despre cum ne putem da seama dacă am avut sau nu o viaţă anterioară.

Cum ne dăm seama dacă am avut sau nu o viață anterioară, cu Lidia Fecioru: "Începi să ai niște afinități care te-au marcat într-o viață anterioară"
de Georgiana Adam    |    29 Iun 2019   •   20:02

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat la „Adevăruri ascunse” care sunt acele indicii care arată că ai avut o viață anterioară. 

"Deja-vu e cea mai întâlnită experiență. Îți pare că ai mai trecut pe acolo, că simți limba, cultura, parcă ai mai trăit acea perioadă

Începi să ai niște afinități care te-au marcat într-o viață anterioară și ai rămas să le păstrezi. Și acum nu înțelegi de ce ai anumite lucruri”. 

Foarte multe informaţii se şterg. Este un program al Universului. Deja vu-urile sunt nişte semne ale Universului. Sentimentele pe care le-am avut atunci când am trecut printr-un loc anume.

De exemplu, stai de vorbă cu un bancher. Şi îţi tot vorbeşte despre o cultură anume. Japoneză să spunem. Ei, asta înseamnă că el a venit cu informaţii de dincolo. El a avut o evoluţie foarte mare. A venit în viaţa asta ca să ducă mai departe. 

Începi să ai nişte afinităţi şi le duci mai departe. Deci persoana este în culmea fericirii, de aceea tot vorbeşte despre cultura aia. Are bucăţia aia pe care şi-o trăieşte acum.

Mai e și chestia cu fobiile. Niciun medic psihiatru nu poate să-și explice de oamenii au fobie foarte mare de, să zicem, o anumită insectă sau o anumită zonă. Probabil a fost mușcat de o vietate într-o viață anterioară și fobia e atât de mare.

Lucrurile repetitive sunt foarte importante. Nu toate persoanele din jurul nostru au fost în viaţa noastră anterioară. Dar cele pe care le avem aproape, au avut un rol în cealaltă noastră viaţă.

Reîncarnarea nu trebuie să fie imediat după moarte, ci şi după 300 de ani. Se întâmplă şi soţ, soţie care au fost în altă viaţă împreună să se găsească şi în viaţa asta.

Se mai poate întâmpla să fie părintele care să vină să fie copilul tău, să te înveţe dragostea, respectul. Copiii cu problemele psihice vin în viaţa asta ca să se odihnească şi aduc o lecţie pentru părinţi. Pe aceşti copii, iubirea îi vindecă.

Unele suflete nu se reîncarnează. Sunt acolo, dar se transformă în doctori spirituali. Uite, poate eu sunt orgolioasă în viaţa asta. În viaţa asta trebuie să scap de aceast orgoliu, iar sus, ajung un fel de ghid spiritual pentru ceilalţi. 

 

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close