Antena 3 CNN Life Cum arată micul dejun al Adinei Alberts? Este format din 7 ”ingrediente”

Cum arată micul dejun al Adinei Alberts? Este format din 7 ”ingrediente”

Medicul Adina Alberts a dezvăluit, pe o rețea socială, cum arată ”micul ei dejun”. Acesta este format din 7 ”ingrediente”.

Cum arată micul dejun al Adinei Alberts? Este format din 7 ”ingrediente”
Sursa foto: Facebook / Dr. Adina Alberts
de Laura Dinu    |    14 Ian 2021   •   11:20

”Resveratrol, Echinaceea, AntiColesterol, Oregano Oil, Ceai Verde, Chlorella, Collagen Booster. Micul meu dejun de azi”, scrie Adina Alberts pe o rețea socială. 

Este vorba despre suplimente alimentare care nu lipsesc de pe masa medicului.

Bineînțeles că postarea a strâns sute de mesaje, unele pro, altele contra. Motiv pentru care Adina Alberts a dat și o explicație a motivului pentru care a ales suplimentele alimentare. 

Acum mă adresez acelora care apreciază această postare. Aceste suplimente alimentare sunt extracte naturale din plante! Nu este nimic sintetic. Sunt ușor de administrat și foarte eficiente. Capsulele care conțin prafurile de frunze uscate sunt din amidon sau gelatină. Nu am niciun interes material!

Chlorella și Collagen Booster sunt luate din străinătate, dar se găsesc și la noi multe variante de calitate! PREVENIREA APARIȚIEI BOLILOR ESTE ESENȚIALĂ PENTRU MINE. Ar trebui să fie și pentru dumneavoastră!”, scrie medicul pe o rețea socială. 

Adina Alberts a avut un mesaj și pentru cei care nu au apreciat postarea. 

”Este clar! Nici de glumă nu mai știți, unii dintre dvs! Sunteți atât de “concentrați” în a mă gratula cu “cuvinte de duh” încât pierdeți mesajul... Probabil că orice aș scrie, voi tot vorbe “de duh” veți avea pentru mine. Sunt bune și alea... Crește raitingul pe facebook.  Dacă vreți cu tot dinadinsul să NU mă ajutați și să nu-mi crească popularitatea pe social media, atunci trebuie să vă abțineți de la comentarii”, scrie Adina Alberts.

 

Resveratrol, Echinaceea, AntiColesterol, Oregano Oil, Ceai Verde, Chlorella, Collagen Booster. Micul meu dejun de azi??

Publicată de Dr Adina Alberts pe Marţi, 12 ianuarie 2021

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close