×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ai farfurii și căni ciobite în bucătărie? Aruncă-le imediat

de 17 Iul 2017   •   23:46
Ai farfurii și căni ciobite în bucătărie? Aruncă-le imediat 132
Foto: Pixabay.com

Fără îndoială, cu toții ținem în bucătărie farfurii sau căni ciobite, pe care nu le-am aruncat pentru că suntem convinși că ne vom mai folosi de ele.
Ceea ce nu știm este că acestea sunt extrem de periculoase pentru sănătate.

Zgârieturile şi crăpăturile veselei acumulează murdărie şi microbi care îţi pot afecta sănătatea. În plus, la vopsirea veselei se folosesc sărurile unor elemente dăunătoare (cobalt, bor, cadmiu). Cât vopseaua este întreagă, totul este în regulă. Însă, în momentul în care apare o fisură, aceste substanţe toxice ajung în mâncare, scrie realitatea.net.

Cănile, paharele, castroanele sau farfuriile ciobite te pot răni şi chiar se pot sparge atunci când torni în ele ceva fierbinte.

sati