x close

„Am băut într-o seară peste măsură și următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă săruta pe gât, eram goală și am făcut dragoste toată noaptea cu un bărbat. A doua zi, când mi-am dat seama cine e, am intrat în pământ de rușine”

26 Ian 2020   •   11:18
„Am băut într-o seară peste măsură și următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă săruta pe gât, eram goală și am făcut dragoste toată noaptea cu un bărbat. A doua zi, când mi-am dat seama cine e, am intrat în pământ de rușine” Foto: Pixabay.com

O noapte de beție poate avea urmări grave. Asta a aflat recent o femeie pe propria sa piele. 

A băut și nu a mai știut ce face. Iar când și-a dat seama, greșeala fusese deja comisă.

„Am 48 de ani și sunt văduvă. Soțul meu a murit într-un accident de muncă, la scurt timp după ce fiica noastră s-a născut. Acum ea are 24 de ani și un iubit pe care l-a cunoscut la facultate. De atunci sunt împreună. El are 27 de ani.

Amândoi au joburi bune în Londra și au închiriat un apartament împreună. 

Lucrez pentru o companie mare de caritate și am fost invitată să fiu una din gazde la o cină, în Londra. Fiica mea a sugerat să rămân la ea și iubitul ei. 

Nu ies prea des, așa că alcoolul s-a urcat repede la cap și eram amețită bine când am urcat în taxi să ajung la fiica mea.
Ea ieșise și partenerul său era acasă cu fiul lor, care are aproape un an. 

Am băut câteva pahare împreună și am vorbit despre multe lucruri, apoi m-am întins spre el să-l sărut, dar s-a ferit. Îmi amintesc că mă gândeam ce atrăgător e. Arată bine, este înalt și se menține în formă. 

Am spus: „Cred că mai bine merg să dorm”. A spus: „Da, este o idee bună. Îți duc geanta sus”. A trebuit să mă ajute după ce m-am împiedicat de prima treaptă.

Am ajuns în camera de oaspeți și m-a ajutat să-mi scot pantofii. Am căzut pe spate în pat.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că mă săruta pe gât, iar hainele mele erau scoase și am făcut dragoste. 
Mă simt atât de vinovată, nu știu ce să fac. La ce mi-a fost capul?

Am încercat să mă comport normal cu fiica mea a doua zi, dar nu-mi pot scoate asta din cap,

Mă întreb dacă el a mai înșelat-o cu cineva, dacă a fost atât de repede pregătit să o facă cu mama ei. Dar nu vreau să-i spun fiicei mele. Consecințele vor fi aspre. Ar trebui să uit și să merg mai departe”, a întrebat-o femeia pe specialista de la The Sun. 
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati