x close

„Am cunoscut o româncă minunată, dar părinții mei au luat foc când au aflat. Este cumplit ce mi-au spus. Sunt chiar supărat de atitudinea lor”

20 Feb 2020   •   00:19
„Am cunoscut o româncă minunată, dar părinții mei au luat foc când au aflat. Este cumplit ce mi-au spus. Sunt chiar supărat de atitudinea lor” Foto: Pixabay.com

Preconcepțiile pot ruina o relație, chiar și la începutul ei. De asta s-a convins și un tânăr din Marea Britanie, care s-a izbit de „supărarea” părinților când au aflat că se întâlnește cu o fată din România.

„Când le-am spus părinților că mă întâlnesc cu o fată din România, mi-au spus că nu vor să o cunoască deloc. Am 18 ani, sunt la universitate și încă locuiesc cu părinții mei.

Am întâlnit această fată minunată în grupul de studiu și ne-am înțeles de minune. 

Areno personalitate grozavă. Ne-am întâlnit la cafele în timpul zilelor și uneori la barul universității seara. 

I-am cerut să ieșim la o întâlnire obișnuită în acest weekend și am rezervat o masă. Credeam că părinții mă vor susține, dar păreau să nu o placă deși nici măcar nu au întâlnit-o.

Sunt supărat de atitudinea lor”, a scris tânărul specialistului de la The Sun, care l-a sfătuit să-și înfrunte părinții și să le spună ce simte.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati