„Am cunoscut un bărbat într-o seară când am ieșit și, spre dimineață, am ațipit pe canapeaua lui complet îmbrăcată. Mi-am revenit în timp ce eram dezbrăcată. M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

22 Ian 2020   •   00:05
„Am cunoscut un bărbat într-o seară când am ieșit și, spre dimineață, am ațipit pe canapeaua lui complet îmbrăcată. Mi-am revenit în timp ce eram dezbrăcată. M-am prefăcut că încă dorm, sperând că se va opri!”

O seară în oraș s-a terminat trist pentru o studentă la criminologie. Tânăra, care avea atunci 21 de ani, a fost violată de un bărbat pe care îl cunoscuse în acea seară și în casa căruia a adormit îmbrăcată.

Robyn Emma, acum în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut cunoștința în patul lui Dlair Mahmood și și-a revenit când el a început să o dezbrace. 

Tânăra împietrise de frică și a spetat că bărbatul, acum în vârstă de 44 de ani se va opri.

Însă, bărbatul și-a continuat atacul, iar Robyn a continuat să se prefacă adormită de teamă să nu fie ucisă. 

Robyn l-a cunoscut pe Mahmood, care s-a prezentat sub numele de Alan, într-un club de noapte din Nantwich, Cheshire, în luna mai 2014.

Studenta a împărțit un taxi cu el, pentru că stătea la o prietenă în apropiere de apartamentul lui din Crewe.

A venit ca să doarmă pe canapea și a lăsat să se înțeleagă clar că nu se va întâmpla nimic și era atât de obosită încât a adomit în patul său. 

„Eram înspăimântată că mă va ucide dacă deschid ochii. Am realizat ce face și m-am gândit că se va panica dacă îi deschid. Era un laptop lângă noi și eram convinsă că mi-l va da de cap sau mă va strânge de gât. Nu a fost niciun sărut, nicio atingere, deși mi-a desfăcut sutienul și a durut. 

Plângeam în sinea mea, dar m-am forțat să mă prefac că dorm și să nu reacționez pentru că mă gândeam că nu o voi mai vedea pe mama dacă nu o voi face. Când m-am gândit că aproape a terminat, am început să mă prefac că mă trezesc. Am făcut zgomot și a sărit de pe mine și când am deschis ochii, el era îmbrăcat și stătea jos. Eram îngrozită că mă va strânge de gât, așa că m-am prefăcut că nu s-a întâmplat nimic”. 

Robyn s-a prefăcut că nu știe nimic și când a fost condusă de bărbat la casa prietenei sale. 

„Nu am vrut să știe casa exact așa că i-am spus să oprească și i-am spus pa, dar simțeam cum eram privită de el în tot acest timp”. Când s-a simțit în siguranță a sunat la poliție. 

În așteptarea procesului, tânăra a devenit depresivă și anxioasă. 

Pentru fapta sa, bărbatul a primit cinci ani de închisoare, care s-au adăugat la ceilalți 12 pe care i-a primit pentru un atac, petrecut după incidentul cu Robyn, scrie The Sun.
 

Parteneri
x close