„Am cunoscut un bărbat pe internet și am făcut dragoste. Dar la scurt timp după ce partida de amor s-a terminat, mi-a spus ceva cu totul neașteptat”

11 Mar 2020   •   18:53
„Am cunoscut un bărbat pe internet și am făcut dragoste. Dar la scurt timp după ce partida de amor s-a terminat, mi-a spus ceva cu totul neașteptat” Foto: Pixabay.com

Uneori oamenii pe care îi întâlnim nu sunt întotdeauna și cei potriviți pentru noi. Asta a aflat de curând și o femeie, după ce a făcut dragoste cu un bărbat cunoscut pe net.

La scurt timp, acesta i-a spus ceva cu totul neașteptat.

„Imediat ce a terminat cu mine, bărbatul cu care mă vedeam a vrut să plece. Ultima dată, s-a plâns că pierde prea multă energie în cele două secunde când încearcă să îmi creeze plăcere. 

L-am cunoscut pe un site de daiting. Eu am 53 de ani, el 48. Sexul e bun, dar mă simt urâtă și bătrână după comentariile lui care m-au rănit. 

Este clar că nu își dorește încă niciun fel de obligație, deși pe profilul său spune că vrea o relație. Nu vrea să termine pentru că nu vrea să fie „epuizat o săptămână”. 

M-a făcut să mă simt neatrăgătoare și mată, așa că ultima dată când mi-a dat mesaj, i-am spus direct că nu vreau să-l mai văd. Dar acum mă simt aiurea și mă întreb dacă am făcut bine”, a scris femeia specialistului de la The Sun. 

 

Parteneri
x close