x close

„Am divorțat recent și am început să mă văd cu cineva, care s-a dovedit a fi un iubit uluitor. În pat, este o adevărată nebunie. Am ajuns să o facem și de șapte-opt ori pe zi. Dar oare ar trebui să îmi fac griji?”

08 Ian 2020   •   00:04
„Am divorțat recent și am început să mă văd cu cineva, care s-a dovedit a fi un iubit uluitor. În pat, este o adevărată nebunie. Am ajuns să o facem și de șapte-opt ori pe zi. Dar oare ar trebui să îmi fac griji?” Foto: Pixabay.com

Un divorț nu este un capăt de drum. Asta a aflat pr propria piele și o femeie de 55 de ani.

După o viață lipsită de amor, pare că acum și-a redescoperit sexualitatea, alături de un nou partener.

„Sunt o femeie divorțată recent, de 55 de ani, și în formă bună. După un mariaj virtual fără sex, am început recent să mă văd cu cineva care s-a dovedit a fi un amant uluitor. Până acum atât de bine, cu excepția faptului că sexul a pus stăpânire pe viața mea.

Locuiește în celălalt capăt al țării, ceea ce înseamnă că putem petrece doar la o săptămână, dar când ne vede, facem sex chiar și de șapte sau opt ori pe zi.

Are și el peste 50 și nu știu cum reușește, nu este implicată Viagra. Dar nu mă plâng. Ar trebui să mă bucur sau ar trebui să îmi țin mania pentru sex sub un oarecare control?”, a mărturisit femeia specialistului de la The Guardian.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati