„Am făcut amor uluitor cu fostul meu iubit. Și se întâmplă destul de des atunci când ne vedem. Actualul meu iubit este bogat, arată bine, dar are o problemă în pat. Nu știu ce trebuie să fac”

14 Ian 2020   •   13:35
„Am făcut amor uluitor cu fostul meu iubit. Și se întâmplă destul de des atunci când ne vedem. Actualul meu iubit este bogat, arată bine, dar are o problemă în pat. Nu știu ce trebuie să fac” Foto; Pixabay.com

Uneori confortul financiar nu înseamnă totul. De asta pare să se fi convins și o tânără, care își înșală partenerul de viață.

„Fac amor incredibil cu fostul meu iubit de câte ori trece să vadă ce fac. Nu am plănuit dar se întâmplă iar și iar. Am 23 de ani și sunt cu iubitul meu actual de un an. Are 26 de ani, arată bine și are un job în IT. 

Are o casă mare și o mașină minunată. Problema principală este că bărbația lui este prea mică și nu mă satisface deloc. Ne-am întâlnit la un târg. Făceam PR, iar el era la standul companiei lui. 

I-am zâmbit și l-am invitat să încerce un scaun. Am flirtat cu el de amuzament și am fost surprinsă când mi-a dat cartea de vizită și mi-a spus: „Dă-mi un telefon”. 

Am ieșit la întâlnire și m-am gândit că mă va duce la el la sfârșitul serii, dar s-a scuzat. Următoarele două întâlniri s-au întâmplat la fel. Mi-a oferit cine minunate, apoi m-a adus acasă, m-a îmbrățișat și m-a sărutat. 

Mă întrebam dacă era căsătorit sau ceva asemănător, dar apoi la cea de-a patra întâlnire s-a oferit să îmi gătească acasă la el.

După masă, ne-am sărutat și ne-am atins. A fost atât de drăguț. Părea foarte nervos și a făcut glumițe prostești că lucrurile bune vin în ambalaje mici. 

Când ne-am apropiat, am putut să înțeleg de ce. 

Este un om grozav Îmi cumpără cadouri și mă scoate în weekenduri, dar sexul....Fostul meu e atât de diferit de el. El are 25 de ani, nu are bani să mă scoată la cine, dar sexul este uimitor cu el. Îl iubesc pe partenerul meu, dar mă simt atât de confuză”, i-a scris tânăra specialistului de la The Sun. 

 

Parteneri
x close