x close

„Am făcut dragoste cu fosta mea iubită, deși știam că este căsătorită. După câteva zile, mi-a dat un telefon”

23 Ian 2020   •   16:28
„Am făcut dragoste cu fosta mea iubită, deși știam că este căsătorită. După câteva zile, mi-a dat un telefon” Foto: Pixabay.com

O greșeală te poate costa totul. Asta a aflat de curând și un bărbat care s-a întors pentru o noapte în brațele fostei iubite.

Doar că după câteva zile avea să afle o veste care îi va schimba viața definitiv. 

„M-am bucurat de o noapte pasională de amor cu fosta mea iubită, deși știam că este căsătorită. A fost stupid, dar acum este însărcinată. Nu știe dacă acel copil e al meu sau al soțului ei, dar lui îi zice că e al lui.

Eu am 43 de ani, fosta mea are 34. Ne-am despărțit după doi ani de relație. 

A fost decizia mea, dar îmi lipseau nopțile de dragoste pentru că este foarte fierbinte în pat. Nu mai făcusem sex vara trecută și i-am trimis un mesaj într-un moment prost. 

Am fost surprins când mi-a răspuns imediat cu „da”. A venit la mine, când soțul ei era la tatăl lui. 

M-a asigurat că nu avem nevoie de contracepție pentru că ia anticoncepționale. 

Am avut o zi grozavă, am făcut dragoste de trei ori, apoi a plecat acasă. Nu plănuiam să mai intru în contact cu ea, dar apoi m-a anunțat că este însărcinată. 

S-a dovedit că ea și soțul ei au probleme în a concepe. L-a lăsat să creadă că el este tatăl și nu i-a spus nimic de noi. 

Îmi trimite mailuri desăre asta non-stop și mă dau peste cap. Am căzut de acord să nu mă mai caute până când nu se naște copilul, când voi face un test ADN. Mi-a cerut să îl fac fără să știe soțul ei. 

Vreau să fiu implicat cât de mult pot, dacă voi fi tatăl și vreau să fiu cât mai responsabil. Dar totul mă stresează.

Copilul se va naște în primăvară. Sunt îngrijorat de drepturile mele și ce ar trebui să fac pentru a mă asigura că bunăstarea copilului este protejată”, a scris bărbatul specialistului de la The Sun.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati