Antena 3 CNN Life "Am o relație cu studentul meu. După ce s-a consumat pri­ma noastră noapte, mă gân­deam că..."

"Am o relație cu studentul meu. După ce s-a consumat pri­ma noastră noapte, mă gân­deam că..."

"Am o relație cu studentul meu. După ce s-a consumat pri­ma noastră noapte, mă gân­deam că..."
21 Ian 2019   •   17:48

O asistentă universitară povestește cum a ajuns să aibă o relație cu unul dintre studenții săi.

"Sunt asistentă universitară; pe el, studentul meu, l-am văzut pri­ma oară la un examen de la care eu, firește, am vrut să îl dau afa­ră pentru că se tot foia. Gândindu-mă retrospectiv, atunci l-am văzut prima oară, și nu mi-a trezit niciun fel de reacție pe moment, era unul dintre studenții din amfiteatru care aveau examen cu mine.

După acest examen mi-a trimis un buchet mare de trandafiri galbeni. Ges­­tul mi s-a părut ciudat pe moment, dar eram mult prea preocupată de des­păr­țirea de prietenul meu de la acea vreme. Am luat trandafirii și mi-am văzut de suferința mea. Prietena mea cea mai bună, în încercarea de a mă determina să trec peste ce fusese cu fostul meu iubit, mă tot întreba de „băiatul care mi-a trimis flori“, dar eu nu prea îmi amin­team de el.

Peste vreo patru luni, la o pe­tre­cere, m-am întâlnit din nou cu el. M-a invitat să dansăm și a devenit dintr-o dată extrem de familiar, de parcă ne știam de o viață întreagă, mi-a cerut cartea de vizită ca să mă mai întrebe de exa­mene, chipurile."

Continuarea, pe Tabu.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close