x close

„Am știut dintotdeauna secretul murdar al soțului meu, dar abia anul trecut și-a schimbat obiceiurile din pat. Acum când facem dragoste am început să mă tem”

16 Dec 2019   •   00:07
„Am știut dintotdeauna secretul murdar al soțului meu, dar abia anul trecut și-a schimbat obiceiurile din pat. Acum când facem dragoste am început să mă tem” Foto: Pixabay.com

Uneori ai impresia că, deși cunoști și lucruri mai puțin plăcute despre partenerul tău, crezi că acestea se vor rezolva pe parcurs. Dar e doar o minciună care într-o zi va ieși la suprafață.

O femeie trăiește un coșmar în pat cu partenerul său de viață, alături de care și-a petrecut 15 ani. Și nu știe ce trebuie să facă mai departe. 

„Sunt cu soțul meu de 15 abu, dar, până anul trecut a ascuns faptul că îi place să se îmbrace în lenjerie intimă. Știam că e bisexual, dar a vrut mereu doar o relație cu o femeie.

Am încercat mereu să-i fac pe plac. Problema mea este că acum viața noastră sexuală pare să îl implice pe el îmbrăcat așa ca să „se simtă ca o femeie”. Simt că nu își mai dorește să fie bărbatul meu din punct de vedere sexual. 

Deși îmi spune mereu că îl aprind mai mult decât oricine, mă tem că nu sunt suficientă pentru el. Spune mereu că asta îl supără și de aceea nu vrea să se deschidă în legătură cu asta. Sunt atât de confuză”, a scris femeia specialistului de la The Guardian. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati