Are 55 de ani și o relație de 18 ani. Cei doi iubiți au ajuns în dormitor după o lungă pauză. Povestea domnului în care se regăsesc mulți bărbați. ”Am mers imediat la doctor”

04 Feb 2020   •   11:10
Are 55 de ani și o relație de 18 ani. Cei doi iubiți au ajuns în dormitor după o lungă pauză. Povestea domnului în care se regăsesc mulți bărbați. ”Am mers imediat la doctor” sursa foto: pexels.com

Un bărbat are mari probleme cu iubita lui, în dormitor. El a decis să îi scrie unei experte în probleme sentimentale în speranța că îl va ajuta să își depășească fricile, dar a ajuns și la medic pentru un tratament medicamentos.

”Iubita mea vrea să ajungem din nou la intimitatea de altădată, însă eu nu am mai făcut sex de atât de mult timp și cred că am început să am probleme cu erecția. Eu am 55 de ani, ea are 51. Suntem împreună de 18 ani, însă în ultimii 10 ani ea a suferit de cancer. În tot acest timp viața noastră sexuală nu a mai existat, pentru binele amândurora. Acum mă tem că nu voi mai putea performa în pat, deși îmi doresc să facem din nou sex. Am ajuns la medicul meu. M-a susținut și mi-a dat să iau Viagra, dar nu știu să folosesc aceste pastile” a povestit bărbatul.

Experta în probleme sentimentale i-a răspuns bărbatului și i-a explicat ce ar trebui să facă pentru ca totul să fie bine.

”Puteți înnoda încrederea în voi și în relația voastră sexuală. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în partenera ta și să începeți totul ușor. Spune-i prietenei tale că o iubești și ușor ușor totul va fi bine. Problemele cu erecția se vor rezolva de la sine” au fost cuvintele de încurajare din partea expertei The Sun.

sati
x close