Atenție mare! Condimentul din bucătăria românilor care este halucinogen!

de D.G.    |    10 Noi 2018   •   17:13
Atenție mare! Condimentul din bucătăria românilor care este halucinogen! foto: Pixabay.com

Le consumam in fiecare zi, dar nu ne-am gandit pana acum ca pot fi toxice. Aceste alimente pot fi otravitoare daca le consumi in mod exagerat.

- nucsoara este halucinogena. Consumul a mai mult de 5 grame provoaca crampe musculare si psihoza.

- tonul absoarbe mercurul si acesta ajunge la creier odata consumat.

- migdalele amarui pot cauza probleme adultilor, iar copiilor le pot fi fatale. Doar 7-10 migdale marui sunt suficiente pentru a cauza probleme. Insa exista varianta buna, migdalele dulci, care sunt chiar benefice.

- rubarba, consumata in cantitati mari, poate cauza pietre la rinichi.

- cartofii cu coaja verde sau cei care au germenii verzi au o substanta toxica, evita sa-i consumi.

Parteneri
x close