Bărbatul a dat fuga în dormitor, după ce și-a auzit soția gemând de plăcere. La scurt timp, femeia a fost reținută de oamenii legii

18 Sep 2017   •   14:14
Bărbatul a dat fuga în dormitor, după ce și-a auzit soția gemând de plăcere. La scurt timp, femeia a fost reținută de oamenii legii Foto: Facebook/Garrett Higgs

Soțul și-a auzit soția gemând de plăcere în dormitorul lor, așa că a dat buzna și a spart ușa camerei, fiind convins că femeia se află în compania unui alt bărbat.

Doar că soția nu era alături de vreun amant, ci singură într-un moment de intimitate și de autosatisfacere, scrie Mirror.

Enervată că a fost întreruptă, dar și prinsă în plină acțiune, femeia și-a atacat brutal soțul. Oamenii legii au fost chemați pentru a calma situația, reținând-o pe femeie pentru violență domestică. Mai târziu, ea a fost eliberată.

Garrett Higgs și soția sa, Flavia, erau separați de ceva timp, dar continuau să locuiască sub același acoperiș. Se pare că bărbatul nu și-a revenit încă după despărțire continând să fie extrem de gelos, după cum le-a declarat chiar el polițiștilor.

x close