Antena 3 CNN Life Când se termină epidemia de COVID-19? Carmen Harra, cele mai noi previziuni

Când se termină epidemia de COVID-19? Carmen Harra, cele mai noi previziuni

Celebra clarvazătoare Carmen Harra a făcut, recent, noi previziuni legate de sfârşitul pandemiei de coronavirus. Deşi cazurile noi nu contenesc să se înmulţească, prezicătoarea este de părere ca pandemia se termină la începutul anului viitor.

Când se termină epidemia de COVID-19? Carmen Harra, cele mai noi previziuni
Sursa foto: instagram.com/carmenharra
de Gabriel Dano    |    08 Aug 2020   •   17:40

Pandemia de COVID-19 r putea lua sfârșit undeva în primăvara anului viitor, susţine clarvazătoarea Carmen Harra . "Această pandemie va ajunge la un sfârșit poate înspre primăvară", a spus Carmen Harra, la o emisiune televizată. 

Deşi cele mai recente cifre anunţate de autorităţi arată că gradul de răspândire al SARS-CoV nu s-a diminuat, clarvăzătoarea este de părere că virusul pandemic a început să-și piardă din intensitate.

Carmen Harra: Virusul își pierde din intensitate

"Virusul își pierde din intensitate, se răspândește, dar nu mai are puterea pe care o avea", a spus Carmen Harra.

România a înregistrat sâmbătă încă 1350 de cazuri noi de coronavirus şi 43 de morţi, în ultimele 24 ore, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. În acest fel, am depăşit pragul de 60.000 de cazuri de la începutul crizei de COVID-19.

COVID în România

Cele 1.350 de cazuri noi de coronavirus sunt rezultatul a 21.444 de teste, ceea ce înseamnă o rată de 6,29%. România are acum 28.092 cazuri active, deci ne apropiem de 30.000.

Până astăzi, 8 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. 29.872 de pacienți au fost declarați vindecați și 6.204 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  

×
Subiecte în articol: carmen harra coronavirus
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close