Antena 3 CNN Life Carmen Harra prevede o criză economică uriaşă: "Este dincolo de imaginația noastră"

Carmen Harra prevede o criză economică uriaşă: "Este dincolo de imaginația noastră"

Carmen Harra avertizează în legătură cu o criză economică "de proporție uriașă" și spune la ce să ne așteptăm, din punct de vedere financiar, anul acesta.

Carmen Harra prevede o criză economică uriaşă: "Este dincolo de imaginația noastră"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2023   •   09:04

"Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani. Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.", spune Carmen Harra.

"Nu mai vorbim de case la care, cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele."

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029.

Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii."

Citește și: Carmen Harra, despre data morții: "Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule. Mai mult, îți poți schimba data morții"

"Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală.

Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți", a mai spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close