Antena 3 CNN Life Iisus din Nazaret. Ce s-a întâmplat cu actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care l-a urmărit toată viața

Iisus din Nazaret. Ce s-a întâmplat cu actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care l-a urmărit toată viața

Iisus din Nazaret. Ce s-a întâmplat cu actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret. Blestemul care l-a urmărit toată viața
05 Apr 2018   •   21:56

Iisus din Nazaret "Personajul" Iisus este considerat de către actori "rolul suprem" pe care îl pot juca, deoarece este modelul absolut, de la care fiecare om are ceva de învăţat.

Iisus din Nazaret Robert Powell este cel care a rămas în memoria a milioane de oameni din întreaga lume drept "Iisus din Nazaret", iar la mai mult de 40 de ani de la premiera filmului, acesta rămâne o capodoperă a cinematografiei.

Iisus din Nazaret Pentru Robert Powell rolul Mântuitorului a fost o experienţă traumatizantă uneori, dar extrem de frumoasă şi solicitantă, iar versiunea lui Zeffirelli asupra filmului a făcut ca această interpretare a adevărurilor Scripturii să fie cea mai îndrăgită de lume.

Iisus din Nazaret Însă ceva s-a întâmplat cu Powell după ce a jucat acest rol. Înainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, însă după realizarea peliculei, a ajuns chiar să se considere "trimisul lui Dumnezeu pe Pământ".

Iisus din Nazaret Cei din cercul lui de prieteni ar spune că actorul ar fi urmărit de un fel de blestem. "După ce a jucat rolul Mântuitorului, Robert nu s-a mai simţit niciodată împlinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciul alt film nu l-a mai atras. Întotdeauna amintea de momentele memorabile în care el îl interpreta pe Iisus din Nazaret".

Iisus din Nazareth Antena 1 va difuza și anul acesta filmul "Iisus din Nazaret". Drama va fi transmisă la finalul săptămânii viitoare, în două părți.

Iisus din Nazareth Mai exact: joi, 5 aprilie, de la 20.00 la 22.45 și vineri, 6 aprilie, de la ora 20.00 la 22.45.

×
Subiecte în articol: Iisus Antena 1
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close