x close

Ce se întâmplă atunci când o muscă se așază pe mâncarea ta? Trebuie să citești asta

31 Iul 2018   •   13:51
Ce se întâmplă atunci când o muscă se așază pe mâncarea ta? Trebuie să citești asta Foto: Pixabay.com

Aceste insecte îți pot tăia pofta de mâncare mai bine decât orice pilulă magică. Cum? Prin simpla lor prezență, în compania alimentelor tale preferate.

Vedem frecvent muşte în jurul nostru, iar insectele aterizează pe toate obiectele care ne înconjoară, fie că este vorba despre mâini sau picioare ori, în cel mai rău caz, pe mâncarea din farfurie.

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când o muscă se așează pe mâncare?

În primul rând, muştele nu au dantură. Ele mănâncă cu ajutorul nasului și sug în permaneță fluidele.

Atunci când „aterizează” pe mâncare solidă, o îmbibă cu salivă, saliva înmoaie mâncarea și astfel ele o pot consuma cu ușurință.

Dacă acest lucru nu ți se pare suficient de dezgustător, e bine de știut faptul că muștele consumă mult mai multe lucruri, decât cele prezente în farfuria ta. Adoră fecalele, carnea putrezită și gunoiul. Deci germenii de pe corpul muștelor sunt transferați direct în farfuria ta.

Încă nu te-a dezgustat informația? Atunci află că Universitatea din Pennsylvania a realizat un studiu prin care a descoprit că muștele sunt purtătoarele a peste 65 de boli diferite, incluzând aici holera, salmonela și chiar antraxul, scrie secretele.com.

Citeşte mai multe despre:

mancare insecte
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati