Antena 3 CNN Life Cerința ciudată pe care a avut-o o tânără față de iubitul ei: „O iubesc, suntem impreuna de un an si mi-a spus ca dorește...”  

Cerința ciudată pe care a avut-o o tânără față de iubitul ei: „O iubesc, suntem impreuna de un an si mi-a spus ca dorește...”  

Cerința ciudată pe care a avut-o o tânără față de iubitul ei: „O iubesc, suntem impreuna de un an si mi-a spus ca dorește...”  
11 Iun 2018   •   17:50

Un cititor The Guardian se adresează publicației cu o problemă în relație: „Prietena mea și cu mine suntem impreună de mai mult de un an. Mi-a spus că dorește o relație deschisă deoarece simte că ceva lipsește din a noastră. De fiecare dată când spun că nu vreau asta, se supără. O iubesc și ea mă iubește, dar ea iubește și o altă persoană iar el o iubește înapoi. Ea mi-a spus că singurul motiv pentru care iubește această altă persoană este că îi aduce aminte de mine. Vreau să fiu doar eu cu ea. Ce ar trebui să fac?” 

Pamela, experta în relații sexuale a publicației răspunde: „Spune-i direct să se hotărască. Ea poate fi poligamă, dar în mod clar tu nu ești astfel încât această situație este incontestabilă. 
  
Ar fi mai bine să fii clar în privință asta și să eviți durerea prelungită. Da-i o alegere: fie monogamiei cu tine, fie va despărțiți. Nu vă știu vârsta dar bănuiesc că sunteți amândoi destul de tineri. Persoanele cu vârstă sub 25 de ani caută un stil de relație sexuală și sentimentală care li se potrivește și mulți doresc să încerce diferite moduri pentru a găsi ce li se potrivește. Deci, este posibil că prietena ta să testeze noțiunea de poligamitate și să își retragă cererea dacă tu stabilești miște limite. 
  
În mod alternativ, ea poate încerca să găsească o cale de a ieși din relația cu tine fără să te rănească. Pentru a rezolva problema odată pentru todeauna, spune-i clar: "Îmi pasă foarte mult de tine, dar îmi ceri un stil de relație care nu va funcționa pentru mine. Nu vreau să te împart. Decide dacă vrei să fii într-un cuplu exclusiv cu mine sau nu. Dacă nu, s-a terminat.” 

Sursă: The Guardian 

×
Subiecte în articol: cuplu relatie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close