x close

Conducea autobuzul școlar, când într-o zi a văzut un băiețel care aștepta să fie luat plângând în hohote. S-a apropiat de el și a înțeles dintr-o privire ce s-a întâmplat. Ce a urmat este incredibil

19 Mar 2018   •   16:22
Conducea autobuzul școlar, când într-o zi a văzut un băiețel care aștepta să fie luat plângând în hohote. S-a apropiat de el și a înțeles dintr-o privire ce s-a întâmplat. Ce a urmat este incredibil Foto: Today.com

Fusese veteran de război, iar acum conducea autobuzul școlar. Într-o zi, bărbatul a observat un băiețel care aștepta să fie luat plângând în hohote. S-a dat jos din autobuz pentru a vedea ce s-a întâmplat, însă a înțeles totul doar dintr-o privire.

Micuțul, care așteptase autobuzul în ger, fără a avea căciulă sau mănuși, înghețase. Părinții copilului nu aveau bani să-i ofere. John Lunceford, din Kennewick, Washington, nu a stat pe gânduri și i-a dat mănușile sale.

Când programul s-a încheiat, bărbatul s-a dus la magazin și a cumpărat 10 perechi de mănuși și zece căciuli. Apoi s-a întors la școală și a rugat profesorii să îl ajute să-l găsească pe micuț. Acesta era în bibliotecă. Bărbatul i-a dat băiatului o pereche de mănuși și o căciulă, ceea ce l-a făcut pe copil foarte fericit.

Apoi, John i-a anunțat pe ceilalți elevi din bibliotecă, că dacă mai e cineva care nu-și poate permite mănuși și căciulă, puteau veni la el. Localnicii au fost atât de emoționați de gestul omului încât au făcut un site unde fiecare om din localitate poate dona lucruri pentru copiii care au nevoie de ele, scrie Today.com.

Parteneri
Parteneri
sati