x close

Confesiunile unei dependente de amor. S-a culcat cu 130 de bărbați  până la 28 de ani: ”Aveam grijă să se întâmple zilnic, mi-a ruinat viața”

19 Feb 2020   •   12:38
Confesiunile unei dependente de amor. S-a culcat cu 130 de bărbați  până la 28 de ani: ”Aveam grijă să se întâmple zilnic, mi-a ruinat viața” Facebook

Frankie Considine recunoaște că este dependentă de sex și că toată viața ei se învârte numai în jurul acestei dorințe. Până la 28 de ani s-a culcat cu 130 de bărbați și recunoaște că nu poate trăi altfel.

Ba mai mult, într-o zi a întreținut relații intime cu 4 bărbați. Ea este dependentă de sex și a fost chiar și la medic pentru a se trata. Astfel psihatrii au diagnosticat-o cu un sindrom mental care o face să se comporte astfel. 

”Numai așa pot funcționa. Este o prioritate pentru mine. Îmi planific timpul astfel încât să fac sex. Mințeam la locul de muncă des că sunt bolnavă numai ca să stau acasă și să fac sex. Aveam grijă să se întâmple în fiecare zi. Intru pe site-uri online numai ca să agăț.  Am avut o relație, însă nu mă puteam abține să nu mă culc și cu alți bărbați” a povestit Frankie pentru The Sun.

Fata a luat de mai multe ori boli cu transmitere sexuală, însă de fiecare dată s-a controlat și s-a tratat.

Citeşte mai multe despre:

confesiuni amor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati