x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! AcceptX

Fii alături de noi!

Cel mai mare bucătar al lumii s-a sinucis. Benoit Violier s-a împușcat la 44 de ani

de 01 Feb 2016   •   00:52
Cel mai mare bucătar al lumii s-a sinucis. Benoit Violier s-a împușcat la 44 de ani 132
Marele chef franco-elvețian Benoit Violier a fost găsit mort, duminică, la casa sa din Elveția, din localitatea Crissier, scrie Le Figaro. Potrivit primelor informații oferite de poliție, Violier s-ar fi sinucis cu o armă de foc.

"După-amiază, poliția din estul Laussane-ului a intervenit în localitatea Crissier, unde a descoperit corpul fără viață al lui Benoit Violler, în vârstă de 44 de ani. Acesta și-ar fi pus capăt zilelor cu ajutorul unei arme de foc, a indicat poliția într-un comunicat. O anchetă penală a fost deschisă pentru a stabili exact circumstanțele în care acesta a murit.

Născut la Charente-Maritime, Benoit Violier l-a succedat în 2012 pe Philippe Rochat în fruntea restaurantului Hotelului de Ville, pe care îl conducea alături de soția sa. Restaurantul avea trei stele Michelin din 1998.

În decembrie, restaurantul fusese desemnat  numărul unu în celebra LISTĂ, clasamentul mondial al celor mai bune 1000 de restaurante.

Violier urma să asiste luni la prezentarea ghidului Michelin.Gazduire web
Campanii SMS
poza

Show

O mai stii pe Mona Nicolici? Cum arata fosta prezentatoare la 10 ani de cand s-a retras din televiziune 

Prezentatoarea TV Mona Nicolici a parasit lumea televiziunii in urma cu 10 ani.  Fosta vedeta TV lucreaza acum pentru o mare companie si coordoneaza mai multe proiecte sociale derulate si finantate de...

24 Oct 2016  •  14:04

sati