Cel mai tare truc pentru prepararea cărnii de miel. Toarnă acest ingredient pe carnea crudă și vei fi uimit de rezultat

14 Apr 2017   •   19:29
Cel mai tare truc pentru prepararea cărnii de miel. Toarnă acest ingredient pe carnea crudă și vei fi uimit de rezultat Pixabay

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul. Puţini ştiu, însă, ce efecte are atunci când este aplicat pe o bucată de carne de miel, scrie realitatea.net.

Masează bucata de carne crudă cu bicarbonatul de sodiu, apoi las-o la frigider 3-5 ore. La final, se curăţă bine. Folosind acest truc vei obţine o carne mult mai fragedă.

Carnea de miel este unul dintre alimentele preferate ale românilor în perioada Paştelui. Desi este un sortiment de carne rosie (care nu este foarte recomandată de către specialişti), carnea de miel este sanatoasa datorita continutului de seleniu. Iar lipsa acestui mineral in organism dubleaza riscul de astm.
 

Parteneri
x close