×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Cum faci cașcaval acasă. E simplu și sănătos

de M.Z.   •   28 Ian 2017   •   14:37
Cum faci cașcaval acasă. E simplu și sănătos 418
Foto: pixabay.com

Caşcavalul gătit acasă este mult mai gustos decât cel de cumpărat şi, în plus, prezintă garanţia ingredientelor folosite. 

Bucătarul arădean Adrian Pop spune că prepararea caşcavalului de casă nu este un lucru foarte complicat, doar că timpul în care se face este destul de lung.  

Pentru a prepara aproximativ un kilogram de caşcaval de casă avem nevoie de: 10 litri de lapte, o lingură de sare, 150 de grame de unt, două gălbenuşuri, o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu, potrivit Adevărul.ro.

Gazduire web
Campanii SMS
sati