x close

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc

de M.Z.    |    21 Dec 2018   •   12:00
REȚETĂ DE CRĂCIUN. Condimentul secret din cârnaţii ardeleneşti. Puține gospodine știu acest truc 418 Pixabay

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Cimbrul mărunţit este secretul cârnaţilor ardeleneşti. O reţetă clasică de cârnaţi ardeleneşti include carne macră şi carne grasă într-un procent de 80% cu 20%. 

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Pentru carnea macră se foloseşte pulpă de porc. La carne se adaugă 100 g usturoi pisat, 100 g sare, 20 g piper negru macinat mare şi 10 g cimbru mărunţit, potrivit adevarul.ro.

REȚETĂ DE CRĂCIUN. Se lasă la uscat două trei zile, după care se afumă şi se păstrează la loc răcoros.

Citeşte mai multe despre:

carnati
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati