×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE de Crăciun. Clasică și delicioasă, cea mai bună REȚETĂ DE OUĂ UMPLUTE

24 Dec 2018   •   11:05
REȚETĂ OUĂ UMPLUTE de Crăciun. Clasică și delicioasă, cea mai bună REȚETĂ DE OUĂ UMPLUTE  132

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE de Crăciun. Nu știm despre voi, dar nouă ne plac la nebunie ouăle umplute și nu concepem masa de Crăciun fără ele. Așa că ne-am gândit să împărtășim și cu voi o rețetă clasică și delicioasă de ouă umplute.

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Ingrediente:

  • 10 oua
  • 1 ou crud pt. maioneza
  • ulei pt. maioneza
  • un pate de ficat de porc sau pasare 200 g (de buna calitate)
  • sare, piper dupa gust
  • pasta gulyas (sau de ardei) pt ornat

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Pasul 1. Se fierb ouale tari si se lasa la racit in apa rece. Pana cand ouale se racesc, preparam maioneza dupa metoda clasica. Adica separam galbenusul de albus. Albusul il pastram pentru alte retete sau il aruncam daca nu avem nevoie de el. La galbenus adaugam o lingurita de mustar, apoi cate putin ulei in timp ce mixam cu mixerul sau robotul de bcuatarie.

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Pasul doi

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Pasul 2. Continuam sa mixam si sa adaugam cate putin ulei pana cand obtinem cantitatea dorita. In acest caz, aproximativ 200 de ml de maioneza. Nu uitati ca la final sa adaugati sare dupa gust in maioneza.

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Pasul 3. Taiem ouale fierte in doua si scoaltem galbenusurile. Asezam jumatatile de ou pe o farfurie. Galbenusurile le mixam cu pateul si 2 linguri de maioneza. Condimentati amestecul cu sare si piper dupa gust. Este posibil sa nu mai fie nevoie sa adaugati sare, in functie de cat de sarat este pateul.

REȚETĂ OUĂ UMPLUTE. Pasul 4. Umpleti jumatatile de ou cu acest amestec si apoi ornati cu maioneza. Maioneza se poate aseza si sub ouale umplute, ca sos. In acest caz puteti sa o subtiati cu o lingura de smantana. Ornati cu verdeata sau cu pasta de ardei.

MAI MULTE REȚETE DE CRĂCIUN, PE BUCATARMANIAC.RO

Gazduire web
Campanii SMS
sati