Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Anatol Basarab, despre ce ne rezervă anul 2019: „Trecem calitativ la o altă lume”

HOROSCOP. Anatol Basarab, despre ce ne rezervă anul 2019: „Trecem calitativ la o altă lume”

HOROSCOP. Anatol Basarab, despre ce ne rezervă anul 2019: „Trecem calitativ la o altă lume”
15 Dec 2018   •   10:05

HOROSCOP. Numerologul Anatol Basarab a vorbit în emisiunea „Dar și har” despre ce va aduce anul 2019, din punct de vedere numerologic. 

HOROSCOP „El deja ne arată ce informații de bază poartă. Unele lucruri au avut rândul să se întâmple în 2018. 2019 va fi un an interesant. Vom mai avea de-a face cu ultimele două cifre, 19. 2000 este o constantă, constantele nu ne afectează, ne omoară variabilele, lucrurile care se schimbă. 19 poartă taina mișcării, sunt două cifre extreme. Sunt impare, masculine, cer de la noi acțiune, mișcare. Asta ne va aduce multe tensiuni. Generează un fel de vârtej.

HOROSCOP E posibil să avem foarte mari descoperiri științifice. Ultimele cifre crează cifra 1, asta înseamnă acțiune. Când apare 1, creatorul, de la el pornesc toate. Poate apărea un lider, o mișcare politică, financiară nouă. 2019 încheie o decadă. E ca și cum se resetează totul. Până în 2025 nu va fi liniște globală. 2019 înseamnă cifra 3, anul va aduce tendințe de a restructura, de a structura. Trecem la altă formă de relații. Trecem calitativ la o altă lume”, a spus Anatol Basarab. 

HOROSCOP Anatol Basarab a vorbit și despre destinul României în anul 2019. „Nu ne jucăm rolul adecvat. Dacă așteptăm să primim un rol... rolul se dobândește. Dacă nu scapi de rolul respectiv, niciodată nu o să primești un altul”.

 

 

×
Subiecte în articol: karma Dar și har
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close