Antena 3 CNN Life Descoperire uriașă. Persoanele cu această grupă de sânge sunt vulnerabile la boli! Trebuie să evitați aceste băuturi

Descoperire uriașă. Persoanele cu această grupă de sânge sunt vulnerabile la boli! Trebuie să evitați aceste băuturi

Persoanele cu grupa sanguină O sau I sunt considerate speciale de cei care au studiat pe îndelete grupele de sânge. De exemplu, japonezii cred că grupa 0 influențează pozitiv personalitatea, fâcându-i pe cei din această categorie adevărați lideri, oameni puternici, responsabili, organizați și de încrefdere.

Descoperire uriașă. Persoanele cu această grupă de sânge sunt vulnerabile la boli! Trebuie să evitați aceste băuturi
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    16 Iul 2020   •   19:45

Se spune despre cei cu grupa sanguina 0 (I) că sunt buni logicieni și au abilități de orientare superioare. La polul opus, cei cu această grupă se lasă adesea pradă obiceiurilor nesănătoase, nu au o dietă organizată, neglijează exercițiile fizice și astfel sunt vulnerabili în fața obezității și a unor boli care vin odată cu aceasta.

Oamenii cu această grupă sanguină pot adevea fi mai stresați, agitați, impulsivi și chiar hiperactivi. În cazul în care aveți această grupă sanguină, ar fi bine să evitați sau să reduceți consumul de cofeină. Faceți exerciții fizice și păstrați-vă echilibrul emoțional.

Ce trebuie să faci dacă ca să-ți meargă bine dacă ai grupa de sânge 0(I)

Evitați cofeina și alcoolul. Cofeina poate dăuna în mod particular deoarece cauzează o creștere bruscă a nivelului de adrenalină. Pentru a vă relaxa întregul corp, exercițiul fizic este esențial. Persoanele cu această grupă sanguină trebuie să fie mai active din punct de vedere fizic decât celelalte, pentru a fi sănătoși și echilibrați din punct de vedere fizic și emoțional.

Țineți cont că situațiile stresante vă pot împiedica să luați decizii corecte sau vă pot determina să cheltuiți bani când nu e cazul.

 

×
Subiecte în articol: grupa 0 grupa de sange
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close